به گزارش سایت هنر ما – پایگاه تخصصی هنر ایران به نقل از ایسنا، این مستند در هشتمین دورۀ جشنوارۀ بین المللی مستند “داکومنتا” که در کشور مکزیک برگزار شد در نهایت توانست جایزه هیت داوران برای بهترین فیلم کوتاه را از آن خود کند.
مستند “آشو” در بیست و ششمین جشنوارۀ بین المللی “دلا لسینا” که از تاریخ ۲۱ تا ۳۰ اوت “۳۱ مرداد تا ۹ شهریور” در کشور ایتالیا برگزار شد نیز جایزۀ بهترین فیلم کوتاه را به خود اختصاص داد.
“آشو” به کارگردانی “جعفر نجفی” سال گذشته و در جشنوارۀ مستند آمستردام “ایدفا” رونمایی شد و در نهایت جایزۀ بهترین مستند بخش کودک و نوجوان را دریافت کرد.
این مستند روایتگر زندگی چوپانی کودک به نام آشو است که در عین حال که سرگرم مراقبت از گله است سودای بازیگری و فیلمهای هالیوودی را در سر دارد که پسرعمویش برایش آورده است.